Τάξη Δασκάλων

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που τόσο οι μαθητές της γιόγκα όσο και οι δάσκαλοι συχνά, ξεχνάμε είναι ότι όσοι διδάσκουμε γιόγκα είμαστε και μαθητές!

Είμαστε δια βίου μαθητές, γιατί υπάρχουν πάντα τεχνικές και γνώσεις που μπορούμε να αναπτύξουμε και να κατανοήσουμε βαθύτερα.

Μπείτε σε μία εξειδικευμένη τάξη που απευθύνεται σε όσους διδάσκουν γιόγκα, για να διατηρήσετε ζωντανή την έμπνευσή σας και συνεχίσετε να βελτιώνετε την ικανότητά σας στον σχεδιασμό και την καθοδήγηση συναρπαστικών μαθημάτων.

Ομαδική τάξη

Τρίτη 14:00-15:30 via Zoom

Live Class

Coming Soon

Anna Zorzou - Yoga Teacher, Yoga Teacher Training - Yoga Retreats - Online Yoga Classes
Anna Zorzou - Yoga Teacher, Yoga Teacher Training - Yoga Retreats - Online Yoga Classes

Εκπαιδευτικά προγράμματα διδασκαλίας YogaWorks

Ιδιαίτερα, διαδικτυακά και κατ’ οίκον

Είτε σκοπεύετε να διδάξετε, είτε απλώς, να εμβαθύνετε στην πρακτική σας, το YogaWorks Teachers’ Training αποτελεί ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τόσο για την επαγγελματική σας κατάρτιση όσο και για την προσωπική σας πρόοδο.

Καλώς ήλθατε στο πρώτο βήμα ενός ταξιδιού που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τη βαθιά αίσθηση σκοπού που ξεδιπλώνεται, καθώς καθοδηγείτε άλλους. Ολοκληρώνοντας αυτή την πορεία θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σύνδεση με τη ζωή και τους άλλους, αλλά και το ότι αλλάξατε προς το καλύτερο.

Book Now // GreeceBook Now // Destination